Samen een Ommetje maken | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Samen een Ommetje maken

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In groepsverband aan de wandel, maar dan wel op veilige afstand. Dit kan door het maken van een ommetje. Met de Ommetje-app ga je een wandelcompetitie aan met vrienden, familieleden en/of collega’s. Een geweldige app waarbij je op een interactieve manier werkt aan je gezondheid.

De Buurtsportcoaches vangen uit verschillende hoeken de behoefte aan wandelen op. Tevens zijn velen op zoek naar passende mogelijkheden voor het maken van een rondje. De gratis Ommetje-app is één van deze mogelijkheden waarbij je jezelf en anderen kan uitdagen een ommetje te maken. Middels deze app kan een wandelgroep worden samengesteld. De competitie vormt zich door punten die worden toegekend bij een minimum van 20 minuten wandelen. Hierdoor kun je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.

Meedoen met ‘Ommetje ReBo’
Met zoveel mogelijk inwoners van Bodegraven-Reeuwijk aan de wandel! De Buurtsprotcoaches hebben zich al aangemeld. Wil je met hun meedoen? Download dan de Ommetje-app en voer de volgende code in: CDHBE. Dan wandel je mee met ‘Ommetje ReBo’.

Meer berichten