Woningbouwvereniging heeft nieuwe huisbaas

REEUWIJK - De Raad van Commissarissen van Woningbouwvereniging Reeuwijk benoemt Esther van Beelen per 15 april als nieuwe bestuurder. Zij volgt Vincent van Luit op. Hij gaat na circa tien jaar met pensioen. Het waren tien jaren met een zeer betrokken groep medewerkers en mooie resultaten.

Esther van Beelen heeft ruim vijftien jaar bestuurlijke en managementervaring in de corporatiesector. Teo van Craaikamp, voorzitter van de Raad van Commissarisse: “Woningbouwvereniging Reeuwijk krijgt met Esther een verbindende en enthousiaste bestuurder, die maatschappelijk bevlogen is met oog voor huurders en participatie.”

Esther heeft hiervoor verschillende managementfuncties gehad en combineert de rol van bestuurder met haar eigen bedrijf, waar zij advies geeft op het gebied van wonen en het sociaal domein. Haar focus ligt op samenwerken, vertrouwen creëren door prestaties, heldere strategisch/tactische afspraken en sturing op risico’s.

Woningbouwvereniging Reeuwijk wordt sinds 1 januari ondersteund door Mozaïek Wonen in de bedrijfsvoering, maar is verder zelfstandig. Op 9 december 2020 is de overeenkomst tot ondersteuning ondertekend door Vincent van Luit, huidige directeur-bestuurder van Woningbouwvereniging Reeuwijk, en Ron de Haas, directeur-bestuurder van Mozaïek Wonen.

Woningbouwvereniging Reeuwijk bezit circa 1100 woningen in Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Driebruggen (gemeente Bodegraven-Reeuwijk).

Meer berichten