Foto:

De Kunstbus rijdt weer

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Goed nieuws voor alle liefhebbers van musea, kunst en cultuur: de Kunstbus gaat deze zomer weer van start. Op donderdag 12 augustus gaan de vrijwilligers van de Kunstbus commissie van het Evertshuis met ongeveer 50 deelnemers naar Oosterhout. Daar bezoeken ze de prachtige expositie ‘Kunst in de Heilige Driehoek’.

Deze 2e Biënnale vindt plaats in delen van de kloostergebouwen, de kloostertuinen, de kloosterkerken en in andere monumentale gebouwen van de Heilige Driehoek. Bekende kunstenaars en jong talent uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd hun werk te presenteren. De helft van de getoonde werken is bestaand werk, de andere helft is nieuw dat speciaal voor deze Biënnale en de bijzondere plek gemaakt is. Bezoekers volgen een wandelroute, waarvan een groot deel van de kunst zich in de buitenlucht bevindt.

Kaartverkoop
Let op! De kaartverkoop voor deze Kunstbusreis start vrijdag 18 juni om 12.00 uur, uitsluitend via de website van het Evertshuis. Er kunnen geen kaarten worden gekocht of geruild via de theaterkassa. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop sluit op 15 juli. Een coronavaccinatiebewijs meebrengen is verplicht, hierop zullen de vrijwilligers van de Kunstbus bij vertrek controleren. De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf NS Station Bodegraven. Tickets kosten 37,50 euro of 26,50 euro met museumkaart inclusief vervoer, entree en rondleiding.

Bea, Rien, Piet en Josephine hebben er ontzettend veel zin in om u weer te mogen begroeten en mee te nemen op deze eerste Kunstbusreis van dit jaar! Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie
www.evertshuis.nl.

Meer berichten