Presentator Bjorn Remmerswaal (rechts) bij ESTO
Presentator Bjorn Remmerswaal (rechts) bij ESTO Foto: BR Media Producties

Jumbo Voetbalchallenge: hoe werkt het?

Algemeen

In de maanden augustus en september presenteert Kijk op BR de voetbalchallenge. In deze competitie nemen acht voetbalclubs het tegen elkaar op. Wie weet er heel gericht op paal en lat te schieten? Elke week publiceren we twee video’s online. In een video maak je kennis met de club, in de andere video wordt de challenge gespeeld. 

Puntentelling

Het is de bedoeling dat de deelnemende voetballers zoveel mogelijk punten scoren. Daarbij wordt een afwijkende puntentelling gehanteerd. Wordt er op de paal geschoten krijgt de club 15 punten. De lat telt voor 9 punten en een doelpunt telt voor 4 punten. Raken ze paal of lat en verdwijnt de bal dan in het doel dan krijgen ze beide punten. Maar pas op, raken ze de sponsorborden dan krijgen ze 5 minpunten. Raken ze de paal of lat waarna hij naast het doel gaat gebeurt er niks. Iedere club krijgt één poging met De Jumbo bal, hierbij wordt het puntenaantal verdriedubbeld.

Prijzen

Er is een prachtige prijzenpot te verdelen. 

WINNAAR: De winnende club ontvangt een cheque van 500 euro om te besteden bij Electroworld Van Dijk in Reeuwijk. Daar valt vast iets uit te zoeken waar je als vereniging heel blij van wordt. Daar bovenop krijgt de club ook nog een cheque van 250 euro, die te besteden is bij Jumbo Bodegraven.

NUMMER 2: De nummer twee ontvangt een cheque van 250 euro van Electroworld Van Dijk en 100 euro bij Jumbo Reeuwijk.

NUMMER 3: Ook de nummer drie ontvangt twee cheques, van respectievelijk 100 euro bij Electroworld Van Dijk en 50 euro bij Jumbo Reeuwijk.

SPELERS: De spelers hebben geen van allen voor niets gespeeld. Voor hen ligt er een cheque om te besteden bij kledingwinkel Pull of Polo in Bodegraven. Zes spelers, namelijk de spelers die als 1, 2 en 3 geëindigd zijn, mogen iets gaan uitzoeken voor 75 euro. De overige spelers ontvangen een cheque voor 40 euro om te besteden bij deze leuke kledingwinkel.

Uitzendschema

Vrijdag 6 en dinsdag 10 augustus: Rohda’76
Vrijdag 13 en dinsdag 17 augustus: CVC Reeuwijk
Vrijdag 20 en dinsdag 24 augustus: VV De Rijnstreek
Vrijdag 27 en dinsdag 31 augustus: WDS
Vrijdag 3 en dinsdag 7 september: VV Bodegraven
Vrijdag 10 en dinsdag 14 september: ESTO
Vrijdag 17 en dinsdag 21 september: RVC’33 Reeuwijk
Vrijdag 24 en dinsdag 28 september: VV Zwammerdam
Dinsdag 5 oktober: Prijsuitreiking

Sponsors

De Jumbo Voetbalchallenge is mogelijk gemaakt door een aantal fantastische bedrijven uit de gemeente.

Jumbo Bodegraven-Reeuwijk
Vergeer Holland
Bizway
Goudriaan-Jongerius
Electroworld Van Dijk
Pull of Polo

Idee en presentatie

Bjorn Remmerswaal, BR Media Producties

Advertentie

Categorieën