Foto:

Gratis proefles

Reeuwijk

Door alle maatregelen omtrent de COVID pandemie is voor de Goudse Popschool het afgelopen anderhalf jaar totaal anders verlopen dan alle voorliggende jaren, en dat heeft de popschool veel flexibiliteit en creativiteit gevergd. 

“Wij zijn dan ook enorm trots te kunnen zeggen dat we, met nadrukkelijke dank aan onze enthousiaste docenten, onze trouwe leerlingen en donateurs, de crisis hebben overleefd!”, gaf oprichter John Radersma aan. “Aankomend seizoen lijkt er weer meer ruimte te ontstaan voor het maken van muziek, en daar ligt onze passie en onze kracht. We gaan weer volop aan de bak met het bieden van ‘top-of-the-line’ muziekonderwijs voor alle leeftijden tegen betaalbare tarieven” 

Wat de Goudse Popschool betreft is muziek maken de komende tijd belangrijker dan ooit. Enerzijds biedt het maken van muziek een gezonde uitlaatklep bij drukte en stress en anderzijds biedt het als hobby zowel vermaak als uitdaging. Daarbij komt dat muzikale creativiteit het zelfvertrouwen en de emotionele ontwikkeling enorm kan bevorderen. Samen muziek maken versterkt sociale vaardigheden zoals doelgericht samenwerken- en communiceren waarbij er hechte vriendschappen kunnen ontstaan. Momenteel volgen ca. 600 leerlingen wekelijks muziekles bij de Goudse Popschool.

Vanwege de Corona-maatregelen is er dit jaar helaas geen “Open Dag” bij de seizoenstart. Om toch iedereen de kans te geven kennis te maken met de Goudse Popschool bieden wij de seizoenstartactie: “gratis proefles X2”. Deze actie biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om, geheel gratis- en vrijblijvend, twee verschillende instrumenten- en/of zanglessen uit te proberen bij ons op de Goudse Popschool. Voor meer info en het aanvragen van proeflessen : www.goudsepopschool.nl of 0182-391180. Deze actie duurt tot en met 31 oktober 2021.

Meer berichten