<p>Het eerste elftal van Rohda&rsquo;76 gebroederlijk op de foto met de spelers van het Groningse Amicitia.</p>

Het eerste elftal van Rohda’76 gebroederlijk op de foto met de spelers van het Groningse Amicitia.

(Foto: )

Rohda’76 laadt accu op in Groningen

Met 40 spelers en begeleiders sloeg de selectie van Rohda’76 zijn trainingskamp op in Groningen. Uiteraard met het doel om de voorbereiding op het nieuwe seizoen een flinke boost te geven. 

Bodegraven

Naast een stadiontour bij FC Groningen, een pubquiz op vrijdagavond en een cityrun op zaterdagmorgen stond er op zaterdagmiddag een oefenwedstrijd op het programma tegen het Groningse Amicitia. Randstedelingen tegen noordelingen. Het tweede elftal toonde zich met een 5-2 overwinning schotvaardig. Jeroen Schouten (3x), Vincent Vermeer en Siedrik Berends onderscheidden zich als schutters.

Ook het eerste elftal van Rohda’76 won afgetekend met 4-2 tegen de Groningse vierdeklasser door doelpunten van Mitchell van Waveren (2x), Rick Vogels en Steven Holthuijsen. ,,De eerste helft speelden we heel dominant,’’ zag trainer Arjen Linstra. ,,Daarna zakten we wat terug, maar uiteindelijk wonnen we relatief eenvoudig,’’ analyseerde de Rohda-coach. ,,Het was een topweekend: de faciliteiten van het hotel waren geweldig, de sfeer was goed, we hebben leuke teamthema’s gedaan en je leert de spelers toch ook weer op een andere manier kennen.’’ 

Meer berichten