Feestelijke opening Jumbo Raadhuisplein

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de supermarkt aan het Raadhuisplein. Van 7 tot en met 9 september is de winkel dicht vanwege een verbouwing, op vrijdag 10 september wordt Jumbo Raadhuisplein om negen uur feestelijk geopend. De andere vestiging van Jumbo Langerak, gevestigd in winkelcentrum Broekvelden, is wel gewoon open.

Tijdens de verbouwing worden diverse nieuwe elementen toegevoegd in de winkel. Zo komt er een slijterij bij. Deze wordt geplaatst in het oude emballagepand. “Een slijterij werd de afgelopen tijd erg gemist aan deze kant van het dorp, vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om deze toe te voegen in onze winkel”, aldus Quint Langerak.

Naast een slijterij, beschikt de Jumbo straks over een nieuw kassasysteem, de zelfservicekassa’s. “Bij dit systeem kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen aan een kassa óf hun zelfscan inlezen. Klanten krijgen er dus eigenlijk een optie bij om hun boodschappen af te rekenen. De gewone lijnkassa blijft wel bestaan”, aldus Quint Langerak.

Versbereide maaltijden

Een ander vernieuwend concept binnen de supermarkt is de mogelijkheid om voortaan versbereide maaltijden te kopen. “We voegen diverse keukenspecialiteiten toe aan onze winkel. Zo kan de klant terecht voor een versbereide maaltijd, salade en/of een borrelschaal. Verse pizza’s verkochten we al en dat blijven we ook doen. Deze maaltijden worden iedere dag vers bereid in onze keuken. De verse maaltijden zijn geschikt voor de oven, magnetron en airfryer. Zo wordt het klaarmaken van een verse maaltijd nóg makkelijker voor de klant,” aldus Quint Langerak.

Feestelijke opening

Quint Langerak: “We hebben een leuke actie bedacht voor onze klant. Vanaf 25 euro aan boodschappen, kun je komende vrijdag en zaterdag draaien aan het Rad van Fortuin. Er zijn leuke producten te winnen en je hebt gegarandeerd prijs.

Meer berichten