Boost je Immuunsysteem

Algemeen

Bodegraven

Komende tijd wordt er bij de Hortus Populus een reeks lezingen gehouden met als thema ‘boost je immuunsysteem’. De derde lezing in deze reeks is op donderdagavond 7 oktober en gaat over wat ademhaling en koude voor je kan betekenen.

Luc Beerens van VUUR&IJS zal ons deze avond meenemen op een interactieve wijze door, onder andere ademhalingsoefeningen, je bewust te maken waar jouw innerlijke grens ligt. In deze tijd van comfort zijn we eigenlijk onze eigen innerlijke kracht vergeten. Vuur& Ijs gaat over: jezelf leren kennen , je eigen kracht te ontdekken en daar ook voor te gaan. In deze lezing staan we stil bij het feit dat je door oefening volledig bewust aanwezig kan zijn, waar kom jij je bed voor uit en waar ga jij van stralen. Kom jij ook?

De Hortus Populus ligt aan de Weideveldselaan en het Limespad in Bodegraven, direct naast de meest recente nieuwbouw. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hortuspopulus.nl

Kosten bedragen € 2,50 per lezing, contant te voldoen op de avond zelf en graag opgeven via lezingen@hortuspopulus.nl voor 5 oktober. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers, vol is vol.

Advertentie

Categorieën