Sam’s kledingactie

Bodegraven

Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. Op 15 oktober kunt u in kleding en schoenen, die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt, inleveren bij de Willibrorduskerk, Overtocht 20 te . 

De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 8.00 tot 13.00 uur aanwezig om de goederen - geheel coronaproof - in ontvangst te nemen. Kapotte en vuile kleding mogen zij niet aannemen, evenals speelgoed, knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden. 

Landelijk

Landelijk duurt de actieperiode van 13 september t/m 11 november. Dan wordt er op diverse locaties in heel Nederland (voor langere tijd) kleding ingezameld. Deze data en adressen vindt u op de website www.samskledingactie.nl.

Meer berichten