ZwammerdamsAmateur Toneel

Algemeen

Zwammerdam

Na twee jaar konden de spelers van het Zwammerdamse amateurtoneel weer de planken op. Het stuk wat zij opvoerden had de fraaie titel “Ouwe Hoeren”.

Het ging over vier dames van middelbare leeftijd die waren gestopt met het prostitueren en nu samen in een huis woonden. Maar plotseling zegde hun huisbaas de huur op vanwege huurschuld. Wat bleek dame Betty  had al hun geld gebracht naar haar dochter die in een klooster zat en die kwam naar haar moeder toe omdat dat geld was gebruikt voor een wietplantage. Dus om weer wat geld te krijgen gingen ze na jaren  maar weer hun oude beroep oppakken. 

De vier dames werden gespeeld door Cora Blom, Saskia van Kempen, Vanessa Roosen en Anneke Oosterbeek. Zij zorgden dat het een succesvolle avond werd. Ook de overige spelers Kim van Greuningen, Gerbrand van Ast, Dirk Scholten, Harrie Vermeulen, Zita Vis en Jeron Groeneveld waren goed op dreef. Regiseur Bart van Riesen keek met een tevreden gevoel terug. Het publiek genoot en de lachsalvo’s waren niet van de lucht. 

Voor de voorstellingen van komende vrijdag en zaterdag er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Advertentie

Categorieën