World Cheese Awards 2021

BODEGRAVEN

Van der Heiden Kaas is uitgeroepen tot een van de winnaars van de World Cheese Awards 2021, dat op woensdag 3 november in Oviedo, Spanje werd gehouden. De kaas kwam als een van de beste naar voren uit de duizenden inzendingen, die werden beoordeeld. De Eminence Grise - Tomme Chèvre Grise au Bleu maakte grote indruk op ‘s werelds toonaangevende experts en viel daardoor in de prijzen, waarbij deze kaas werd gekozen tot de derde beste in de Wereld.


Van der Heiden Kaas ontving ook 3x goud voor de familie Stolkse Boeren (Pittig Gerijpt, Extra Gerijpt & Truffle), 1x ZILVER voor de Chèvrano Truffel en 1x BRONS voor haar Golden Roemer. Op de World Cheese Awards 2021, waar meer landen dan ooit waren vertegenwoordigd, heeft Van der Heiden Kaas een internationaal erkend keurmerk ontvangen van een wereldwijd kaasevenement, dat dit jaar terugkeerde naar Spanje om deel uit te maken van het Asturias Paraíso Natural International Cheese Festival 2021.


Diederik Slieker, internationaal salesmanager van Van der Heiden Kaas, legt uit: ‘We zijn bijzonder trots op dit resultaat. We wisten stiekem al dat Van der Heiden Kaas heerlijke kaas heeft. Maar we hadden niet kunnen dromen dat onze Eminence Grise de derde beste ter wereld zou worden. Deze awards zijn een mooie erkenning voor het ambacht dat we dagelijks uitoefenen en de zoektocht naar manieren om onze klanten te voorzien van de lekkerste, onderscheidende kazen.

Meer berichten