Live optreden

Bodegraven

Vorig jaar konden de trouwe bezoekers van het Zondagmiddagconcert van het Bodegraafs Vocaal Ensemble genieten van een online versie van dit concert. Dit jaar is er weer een live concert met publiek. Na thuis, online en in de zomerperiode buiten -op anderhalve meter afstand- gerepeteerd te hebben, mag het koor weer samen zingen zoals vanouds.

Wat heeft het emsemble daar lang naar uit gekeken, en de leden kunnen dan ook niet wachten om het publiek weer in levenden lijve te ontmoeten. Het koor hoopt hiermee weer wat kleur te brengen na de lange corona periode in het afgelopen anderhalf jaar. Dus geen “code groen, oranje, rood of donkerrood” meer, maar zingend uitkijken naar een “kleurrijke toekomst”.

Het Bodegraafse Vocaal Emsemble zingt een aantal klassiekers uit het Eurovisie Songfestival repertoire zoals “All kinds of everything” en “Eres tú”. Daarnaast worden ook liederen als   “Over the rainbow ”en “You’ll never walk alone” ten hore gebracht. Onder leiding van dirigent John Bouwmans en met Cees-Willem van Vliet achter de piano, wordt het een feest van herkenning.

Het concert begint om 15.00 uur, toegangskaarten kosten 10 Euro inclusief drankje in de pauze en zijn verkrijgbaar via de koorleden en via de website van het koor. Aangezien er aan de kassa van het Evertshuis dit jaar geen kaarten worden verkocht, kan er helaas niet met pin worden betaald. Aan de zaal zijn er wel kaarten verkrijgbaar tegen contante betaling. Conform de regels van het Evertshuis is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Meer berichten