<p class="Fotobijschrift" pstyle="Fotobijschrift">Personen op de foto v.l.n.r. staand: Mariska en Jurgen de Vries (De Zoete Inval), Dennis en Diederik Vergeer (Th.Vergeer & Zonen), Chico van Hemert (RetourMatras), Lotte Mastwijk en Bodewijk van Fraassen (LC Packaging), David Hoppenbrouwer (David&rsquo;s Gelato), Marion en Jan Mulder (Mulder Mode).</p><p class="Fotobijschrift" pstyle="Fotobijschrift">Ervoor: Martijn en Martin Markus (Markus&Markus Stroopwafels), Jorden en Yvonne Oostdam (Melkveebedrijf Oostdam) en Marius Vroegindeweij (Domera).</p>

Personen op de foto v.l.n.r. staand: Mariska en Jurgen de Vries (De Zoete Inval), Dennis en Diederik Vergeer (Th.Vergeer & Zonen), Chico van Hemert (RetourMatras), Lotte Mastwijk en Bodewijk van Fraassen (LC Packaging), David Hoppenbrouwer (David’s Gelato), Marion en Jan Mulder (Mulder Mode).

Ervoor: Martijn en Martin Markus (Markus&Markus Stroopwafels), Jorden en Yvonne Oostdam (Melkveebedrijf Oostdam) en Marius Vroegindeweij (Domera).

(Foto: Sandra Zeilstra)

Vier ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

REGIO

De Zoete Inval, Melkveebedrijf Oostdam, RetourMatras en Vergeer Holland zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland.

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in samenwerking met de gemeenten georganiseerd. De 2021 editie kon, door corona, helaas niet doorgaan maar op 25 januari 2022 zullen er weer winnaars bekendgemaakt worden. 

De Zoete Inval is genomineerd in de categorie Detailhandel en Horeca waarin ook David’s Gelato uit Gouda en Mulder Mode uit Waddinxveen genomineerd zijn.

Melkveebedrijf Oostdam is genomineerd in de categorie MKB. Verder zijn in deze categorie Domera uit Gouda en Markus&Markus Stroopwafels uit Waddinxveen genomineerd. 

RetourMatras en Vergeer Holland zijn genomineerd in de categorie Grootzakelijk, waarin ook LC Packaging uit Waddinxveen genomineerd is.

Pitch
Tijdens een, vanwege corona aangepaste, bijeenkomst op 22 november jl. in het oude Stadhuys in Gouda hebben alle bedrijven zich met een pitch gepresenteerd aan de jury. De komende tijd zal de jury hen gaan bezoeken waarbij zij kunnen laten zien waarom juist zij dé ondernemer van het jaar moet worden.

Winnaars
Op 25 januari 2022 zullen, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg, de winnaars bekendgemaakt worden.

Meer informatie over de Ondernemersprijs of businesspartner worden? Kijk op www.ondernemersprijs-mh.nl. 

Meer berichten