Afbeelding

Loetje komt tóch naar Reeuwijk

Algemeen

Reeuwijk - Op vrijdag 17 december proostten Bert en Dominque Bras, Jan en Sander de Jong op de komst van restaurant Loetje naar Reeuwijk. ‘Tóch Loetje!’ Het viertal is zichtbaar blij met de bekende horecaketen als exploitant. 

“Het was zeker niet vanzelfsprekend dat het logo van Loetje op ons gebouw zou prijken,” zegt Bert Bras. Hij doelt daarmee op het moeizame proces van vergunningen. “Maar zeg nou zelf, de locatie is toch gewoon schitterend. Dus hoewel we op een gegeven moment geen contract meer met hen hadden, is Loetjes interesse in deze locatie altijd gebleven.” Bras is ervan overtuigd dat de van oorsprong Amsterdamse keten een prachtige aanvulling is op de horeca van Reeuwijk en omgeving.”

Zomer 2022

De realisatie van de locatie is in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt. Loetje verwacht het restaurant in de zomer van 2022 te kunnen gaan openen. CEO Sandra van Haalderen: “Het is écht een prachtige locatie voor Loetje, waar onze gasten straks naast onze gerechten, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water.” Loetje telt momenteel 27 vestigingen, maar is groeiende. Naar verwachting opent de Reeuwijkse Loetje vestiging in de zomer van 2022. Het is dan vestiging nummer 30.

Realisatie

De ontwikkeling, realisatie en transactie met Loetje is ontstaan uit een samenwerking tussen Bert Bras van Exploitatiemaatschappij Elfhoeven B.V., Jan de Jong van Jan de Jong Management Holding B.V. en Sander de Jong van Young Real Estate B.V. Het ontwerp van het gebouw komt van Kees Paul Drost van Architectenbureau Drost. 

Advertentie

Categorieën