Foto:

Profileren kan je leren

Door aandacht op jezelf te vestigen maak je jouw ervaring en talent zichtbaar. Natuurlijk denk je dan aan Facebook of Instagram, maar wat dacht je van een eigen website én een blog om te laten zien wat jou typeert, en wat jouw hobby of passie is.

Bescheidenheid siert de mens, maar laten zien wie je bent heeft veel voordelen. Het helpt je met jouw carrière, maar is ook leuk om andere mensen kennis te laten maken met jouw hobby. Leg vast wat je hebt meegemaakt, wat je hebt gefotografeerd, of schrijf een uitgebreid recept voor jouw kookwebsite. Karin Lamers van Volksuniversiteit Het Groene Hart: “Met een leuke website breng je in beeld wat jou interesseert of waar je mee bezig bent. Het is iets waarmee je zichtbaar bent voor een werkgever of voor de doelgroep waar je je website of blog voor maakt.”

Bij het maken van een website dan denk je al gauw aan moeilijk programmeerwerk, maar het is veel makkelijker dan je denkt en vooral heel leuk om te doen. Karin: “Met de cursus van Volksuniversiteit Het Groene Hart die in februari begint, laat je jouw talent zien en begin je het jaar goed met een eigen website of blog.”

www.vuhetgroenehart.nl

Meer berichten