Afbeelding

Hardlopen voor een ‘gezonde Mind’

Algemeen

Het zijn pittige tijden. We zitten opnieuw in een lockdown en hierdoor is het lastiger fysiek en mentaal fit te blijven. Een aantal leden van Sportclub Reeuwijk heeft een goed doel als uitdaging aangenomen om fit te blijven en tevens aandacht te vragen voor mensen die extra kwetsbaar zijn voor somberheid en depressie. 

Jolanda van Zuilen en Jenny Verstegen gaan hardlopen op de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday, om aandacht te vragen voor Mind, een organisatie die zich inzet voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij gaan op deze maandag 17 januari 15 km hardlopen in het Reeuwijkse Plassengebied.

Jolanda en Jenny hebben al aardig wat donaties mogen ontvangen. Maar er kunnen er altijd nog meer bij, dat motiveert ze nog meer om aandacht te vragen voor deze doelgroep! Met de donaties die Mind op deze manier ontvangt richt Mind zich op het voorkomen van psychische problemen, vooral bij jongeren. Onderdelen zijn het aanbieden van een hulplijn en het geven van concrete informatie. Via de website https://mindbluemondayrun.doemeemetmind.nl/ kun je precies lezen wat de actie inhoudt en Jenny, Jolanda en Mind ondersteunen met een donatie.

Advertentie

Categorieën