Afbeelding
Foto: Geert@CheeseWorks.nl

Gratis dansworkshops voor ouderen

Algemeen

Zorgpartners Midden-Holland organiseert een gratis dansworkshops voor ouderen. De workshops zijn tot stand gekomen door het preventieakkoord van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. 

Denk niet “Dit is niets voor mij, want ik zit in een rolstoel of loop met een rollator”. Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor alle ouderen. U kunt dus ook deelnemen als u een fysieke beperking heeft. 

Drie heerlijke dansochtenden
De dansers nemen u mee in de tijd van de oude filmmuziek, de rock & roll en de Franse chansons. Zij laten u zien hoe u nog steeds veel plezier kunt beleven aan het dansen. Ook als u in een rolstoel zit, met een rollator loopt of minder goed ter been bent. U beleeft drie heerlijke dansochtenden waarbij u uw herinneringen aan vroeger ophaalt, volop in beweging bent, veel plezier beleeft en andere mensen ontmoet.

Aanmelden
Deze dansochtenden zijn gratis, maar we vragen u wel om u vooraf aan te melden. De workshops vinden plaats in De Spil, Poelruit 12 in Reeuwijk. Wilt u meedansen? Bel dan de receptie van Verpleeghuis De Reehorst via tel. 0182-393222 of mail naar despil@zorgpartners.nl. De receptie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.  Er kunnen maximaal 20 personen per workshop meedoen, dus vol is vol.

Dansworkshop 1 is van 10.30 tot 11.30 uur op 11 maart, 25 maart en 8 april. Dansworkshop 2 is van 10.30 tot 11.30 uur op 20 mei, 3 juni en 17 juni.

Advertentie

Categorieën