Afbeelding

Juf Anja neemt een nieuwe route

Algemeen

BODEGRAVEN

Na bijna 47 jaar werken als leerkracht in het onderwijs bij de Groeiling en daarvan 45 jaar verbonden te zijn geweest met de basisscholen de Willibrord en de Miland, neemt Anja een nieuwe route: ze gaat met pensioen.

Na bijna 47 jaar trouwe dienst bij de Groeiling, bij dezelfde werkgever, kun je zeggen dat Anja koersvast is. Ze stopt met werken want ze gaat met pensioen en genieten van meer vrije tijd. Een nieuwe route leidt Anja naar nieuwe bestemmingen en dat heeft haar toekomst. Het betekent ook dat de Miland en de Willibrord verder zullen gaan zonder deze ervaren, trouwe, wijze en bijzondere leerkracht. Meer dan 1000 leerlingen en 100 collega’s hebben het meesterschap van Anja mogen meemaken. In de 47 jaar heeft Anja gewerkt als leerkracht in de onderbouw(onderwijs aan kleuters) en ook als intern begeleider van alle groepen. Haar favoriete locatie is de Miland en daar is zij ook haar carrière geëindigd met werken.

Juf Anja arriveerde op haar laatste schooldag in een Tuk Tuk die werd bestuurd door haar partner. Ook juf Anja had cadeaus bij zich en daarbij horen natuurlijk ook boeken, want Anja is dol op lezen en voorlezen. Ook ontvingen de groepen leerlingen een ouderwets speeltje namelijk een tol. Daarbij had Anja de wens dat zij hoopten dat alle leerlingen hun “draai” zouden vinden. Op vrijdag werd Anja te midden van haar gezin, familie en vrienden toegesproken en toegezongen door haar collega’s.

“Door de pensionering van Anja verliest de Miland een vakvrouw die een onuitwisbare indruk heeft gemaakt op iedereen die les heeft gekregen van haar en ook op allen die met haar hebben gewerkt. We bedanken Anja voor alles wat ze heeft gedaan op de basisscholen Willibrord en de Miland. Juf Anja is onze Hero For Ever and Ever.”


!