De vrouwen gingen los tijdens Ladies Night. Beeld: Wim Schreuder
De vrouwen gingen los tijdens Ladies Night. Beeld: Wim Schreuder

Het Evertshuis bruist weer, drie evenementen in één weekend!

Algemeen

BODEGRAVEN

Het Evertshuis was volle bak bezet het afgelopen weekend. Er waren veel enthousiaste bezoekers bij de Ladies Night, een divers publiek bij de comedyshow van Jandino en veel bekenden bij de Farewel Tour van Little Stef & Have a Cigar. Kortom, het waren drie topavonden op een rij!

Ladies Night

Donderdag 7 april was een groot succes. In de foyer van het Evertshuis zorgden diverse stands van ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk met hapjes, drankjes, mode, beauty, interieur & styling voor een geweldige ambiance. Beide modeshows in de theaterzaal waren volledig uitverkocht. De voorjaarsmode van Angel Fashion Boutique, Doorduyn Mode, EllenZ, Lynny’s Boutique, Pull of Polo, Van Dam Brillen en Punt Komma werd enthousiast ontvangen door de voornamelijk vrouwelijke bezoekers. Er was livemuziek van jazz-zangeres Fauve en menig bezoeker ging met een goed gevulde tas met lekkere versnaperingen van de Jumbo, Koksvisie, Bonita of heerlijke chocolade van Patissiers Femke en Sander naar huis. Het Evertshuis gaat zeker een vervolg geven aan dit succesvolle evenement.

Jandino

Bij de comedyshow op vrijdagavond kwam het publiek niet alleen uit Bodegraven en Reeuwijk, maar ook uit de wijde omtrek zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Jandino speelde zijn try-out voorstelling ‘Perspectief’ en warmde de zaal vanaf het eerste moment op met opzwepende muziek en witte zakdoekjes. Naast humoristische anekdotes vertelde hij in een rap tempo ook persoonlijke verhalen over zijn gezinsleven met drie kinderen en zijn droom op Curaçao voor de toekomst. Na afloop konden alle bezoekers met Jandino op de foto in de foyer. Jandino: “Ik heb een goed gevoel. Ik denk dat we dit nu juist nodig hebben, af en toe een ander perspectief, in deze wereld vol ‘perfecte’ mensen. Ik ga weer met plezier het podium op, zo ‘imperfect’ als ik ben. Lekker gestoord, zeer gefocust en vooral open voor andere perspectieven. Ik kende het Evertshuis in Bodegraven nog niet, maar nu wel en ik kom zeker een keer terug.”

Littlle Stef & Have a Cigar

Twee lokale bands zorgden ervoor dat het dak eraf ging op zaterdagavondHave a Cigar opende de avond en speelde covers van onder andere Pink Floyd, Pearl Jam en Led Zeppelin. Daarna was het de beurt aan Little Stef. Er waren veel bekenden in de zaal, die voor de laatste keer in het Evertshuis konden genieten van de geweldige stem van Stephanie van Bunningen. Ze speelt samen met haar band nog slechts een paar keer de ‘Farewel Tour’ in de regio en stopt dan met optreden. Het Evertshuis wenst Stephanie het allerbeste met haar nieuwe toekomstplannen.

!