Tweede transport van Local Care is aangekomen in Rivne, Oekraine.
Tweede transport van Local Care is aangekomen in Rivne, Oekraine. Foto: eigen foto

Tweede transport aangekomen in Rivne, Oekraine

Algemeen

BODEGRAVEN / OEKRAÏNE

Mede dankzij de giften en gaven van heel veel mensen heeft Stichting Local Care een tweede noodtransport naar Oekraïne kunnen realiseren. Na een eerste transport kort na het uitbreken van de oorlog is vorige week dinsdag (10 mei) een tweede transport vertrokken naar Rivne in het noordwesten van Oekraïne.

De goederen die verstuurd werden, bestaan voornamelijk uit langer houdbaar voedsel en tweedehands kleding en dekens. Er zijn blikken voedsel aangeschaft bij de firma Van Tol in Bodegraven en een aantal weken geleden is in ’t Centrum bij de Ontmoetingskerk een inzameling gehouden van voedsel en kleding, die tijdelijk is opgeslagen bij de firma Griffioen Transport in Bodegraven. 

Na het laden van de oplegger bij Van Tol en Griffioen is in Hazerswoude een grote hoeveelheid aardappels en uien ingeladen, die zijn geschonken door de heer Kaashoek in Hazerswoude. 

Halverwege de middag op 10 mei werd vertrokken uit Bodegraven en op vrijdag 13 mei is dat de geheel gevulde oplegger in Rivne aangekomen.

Advertentie

Categorieën