MB Zonnepanelen wordt Tenten Solar

Algemeen Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN

MB Zonnepanelen gaat verder onder de naam Tenten Solar. Reeds een jaar geleden werd het bedrijf al onderdeel van de Tenten Solar Nederland B.V, een jaar waar beide partijen met tevredenheid op terugkijken. Daarom vinden ze de tijd rijp om nu ook de naamsverandering door te voeren en echt als één bedrijf verder te gaan.

Marcel de Bruijn, oprichter en voormalig eigenaar van het ervaren en gecertificeerde installatiebedrijf uit Bodegraven is uiterst content met deze stap: “Van meet af aan was er een prettige connectie tussen MB Zonnepanelen en Tenten Solar. Dit komt door de vele opvallende parallellen die je tussen beide organisaties kunt trekken. Zo zijn we beide ontstaan vanuit de elektrotechniek en verkopen en installeren we zonnepanelensystemen vanuit die technische en adviserende invalshoek.”

Ook hebben beide bedrijven een groot geografisch bereik, maar leveren ze hun producten en diensten nog altijd met een lokaal en persoonlijk karakter. “Bovendien hebben we qua groei en ontwikkeling een vergelijkbare ontwikkeling doorgemaakt. Hoewel Tenten Solar daarin nog grotere stappen zette dan onze organisatie.”

Ze gaan dus onder één noemer verder, waardoor ze nog meer synergievoordelen kunnen behalen. “Hierdoor kunnen we ons landelijk profileren als een van de meest toonaangevende solarbedrijven,” vervolgt Marcel.