Zelfs het plafond is instagrammable!
Zelfs het plafond is instagrammable!

Exclusieve Instawalk provinciehuis

Algemeen

DEN HAAG - Half september wordt het gerenoveerde hoofdgebouw van het provinciehuis van Zuid-Holland officieel geopend. Voordat het zover is, mogen belangstellenden alvast een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag op 10 september. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten, is er goed nieuws: op 1 september wordt een exclusieve Instawalk georganiseerd. En u kunt daar bij zijn!

Na een lange periode van renoveren wil de provincie het resultaat vol trots met iedereen delen. Het pand is circulair, duurzaam, energieneutraal en ook gewoon heel mooi! Er is in dit monumentale pand veel te ontdekken op het gebied van duurzaamheid, kunst en architectuur. Wat bijvoorbeeld te denken van de prachtige vloer gemaakt uit vermalen bouwmaterialen, wanden uit restmaterialen zoals koffieprut of vloerbedekking van gerecyclede tapijtgarens?

Instawalk

Heeft u een Instagram-account, bent u dol op fotograferen en heeft u interesse in architectuur, duurzaamheid of circulaire toepassingen? Of bent u gewoon hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat van de renovatie? Meld u dan voor 25 augustus aan op instawalk-pzh.pzh-events.nl en wie weet bent u een van de tien geluksvogels die nog vóór de officiële opening een exclusieve rondleiding krijgt. De rondleiding duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Open Dag

Wilt u niet naar de Instawalk, maar wel een rondleiding krijgen door het gerenoveerde pand? Kom dan 10 september naar de Open Dag. Op die dag leiden enthousiaste vrijwilligers u rond door het hoofdgebouw.