Er zijn meer dan genoeg pallets en pianodozen om weer een heel mooi huttendorp te maken
Er zijn meer dan genoeg pallets en pianodozen om weer een heel mooi huttendorp te maken Foto: Speelweek Nieuwerbrug

Streetlife! in Nieuwerbrug

Algemeen

Van 15 t/m 19 augustus strijkt de speelweek van Nieuwerbrug weer neer op het terrein tegenover Tennisvereniging de Wiericke! Dit jaar staat de Speelweek in het teken van Streetlife! Welk kind wil er nou niet free-runnen, een potje streetsoccer spelen of de graffiti skills laten zien? Het wordt allemaal geregeld tijdens de speelweek. Uiteraard ontbreekt de huttenbouw niet. 

De vrijwilligers zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen om voor de bijna 100 kinderen weer de leukste week van het jaar te bezorgen. Ongeveer 50 vrijwilligers staan klaar om alle kinderen uit Nieuwerbrug en omgeving te vermaken in de laatste week van de zomervakantie. Tijdens de Bonte Avond op donderdagavond 18 augustus is iedereen vanaf 17:30 uur van harte welkom om een hapje mee te eten, een aantal optredens te zien en om mee te doen aan een aantal leuke activiteiten. Na afloop mogen de oudere kinderen blijven slapen in hun eigen gebouwde hut! Nou ja… Slapen?

Voorafgaand aan de Speelweek zal op zondag 14 augustus een oecumenische dienst worden gehouden door de voorgangers van de Brugkerk en Bethlehemkerk Nieuwerbrug en de geloofsgemeenschap Sint Willibrordus Bodegraven. Iedereen is vanaf harte welkom vanaf 10:00 uur, de dienst begint om 10:30 uur. De dienst is in de openlucht en alle bezoekers wordt verzocht een eigen stoel of kleedje mee te nemen.

De organisatie heeft er weer heel veel zin in! Meer informatie over het programma van de Nieuwerbrugse speelweek is te vinden op de website van de speelweek: speelweeknieuwerbrug.nl. Inschrijven is nog steeds mogelijk, het kan tot en met zondag 14 augustus.