Beeld: Letty Blanken
Beeld: Letty Blanken

Sint ook in Reeuwijk-Dorp aangekomen

Algemeen Cultuur


REEUWIJK- DORP - Wat een feest in Reeuwijk-Dorp! Zaterdag stonden veel kinderen met hun ouders te wachten op het schoolplein, verlangend naar de Sint. De Pietenband zorgde tijdens het feestje al voor een gezellig sfeertje.

Eindelijk verscheen de Sint samen met de Pieten in een vrolijk versierde fietstaxi. Met de Pietenband en de fietstaxi voorop liep de optocht richting Gasterij Vergeer waar het grote feest losbarstte. Het dak ging er bijna af toen de Pietendans ‘van links naar rechts’ ingezet werd. Daarna was het tijd voor een quiz en de bonsdans. Tussendoor werd iedereen getrakteerd op iets te drinken en een lekkere versnapering. Na de pauze was het tijd voor de prijsuitreiking van de knutselwedstrijd. Veel kinderen hadden een mooie Sint geknutseld.  Het was een hele klus voor Sinterklaas om de prijswinnaars te kiezen. Voordat Sint uitgezwaaid werd, gingen de voetjes nog even van de vloer tijdens de Pietendans. Gelukkig had Sinterklaas ook dit jaar weer gezorgd voor een cadeau en manderijn voor elk kind. Tot Volgend jaar, Sint!


De gelukkige prijswinnaars zijn: Maartje van der Werf, Ivy Verburg, Lieve van Es, Thirza Scheld, Cato Vermeulen, Fleur Burggraaf, Jordy van Leeuwen, Dirk van Leeuwen.

Beeld: Esther Crutzen

Advertentie

Categorieën