Junior Thomas Mouthaan die wordt omarmd door zijn ploeggenoten. Beeld: André van Egdom

ESTO wint met 3-1 van ASC

Algemeen Sport

Voetbal

BODEGRAVEN - De harde wind van doel tot doel voorspelde dat het een lastige wedstrijd zou worden. Toch maakten beide ploegen met veel inzet en toch ook vaak met goed voetbal er het beste van.

In de vijfde minuut na de aftrap vond Pim de Visser het doel met een intikker. Daar ging een fraaie steekpass van Tim van de Lagemaat aan vooraf. 10 minuten later kopte Bas van Zoest uit een corner raak en was het 2-0. 5 minuten voor de rust kwam Pim opnieuw oog in oog met de uitlopende doelman, die echter een derde doelpunt voorkwam. In de 84e minuut werd junior Thomas Mouthaan direct na zijn invalbeurt goed aangespeeld. Hij creëerde wat ruimte en leverde brutaal vanaf 25 meter een fenomenaal schot af. De wedstrijd eindigde in 3-1.