Winnaar team 'Colimo'. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Winnaar team 'Colimo'. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'

Geslaagde autopuzzeltocht

Algemeen Human Interest

NIEUWERBRUG - Oranjevereniging ‘Prinses Juliana’ heeft op Hemelvaartsdag een puzzeltocht georganiseerd. 37 auto’s gingen op pad.  

De puzzeltocht was voor sommige rijders toch iets te moeilijk. Na de start bij het Wierickehuis reden ze bij de eerste rotonde al de verkeerde kant op en moesten de starter bellen voor de goede weg. Ook had de rest wat oponthoud door een ongeval op de weg en heeft een deelnemer eerste hulp kunnen verlenen. Gelukkig vonden daarna de meeste rijders de weg naar de eerste post. Daar konden ze even de benen strekken en wat eten en drinken. 

Daarna reed men richting Haastrecht waar de tweede post was met een lastig spel, maar met een heerlijk broodje hamburger als beloning. Na ruim zestig kilometer in 4,5 uur kwamen iedereen weer aan bij het Wierickehuis. Na binnenkomst werden de route en de oplossing van de puzzeltocht uitgelegd. 

Voor alle kinderen was er een klein prijsje. De troetelprijs ging naar de auto die schade had gereden tijdens de tocht. Winnaar van de puzzeltocht was het team ‘Colimo’ ofwel Conny, Linette, en Monique met maar één fout, de tweede prijs ging naar familie Pastoor/Ooms. De familie Hielkema mocht de derde prijs in ontvangst nemen.

Tweede plaats. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Barbeque. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Spelletje onderweg. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Derde plaats. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Tijd voor iets lekkers tussendoor. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'
Start puzzeltocht. Beeld: Oranjevereniging 'Prinses Juliana'