Fietst u mee? Beeld: Ride to remember
Fietst u mee? Beeld: Ride to remember

Eerste editie Ride to Remember nu al succes

Algemeen Agenda Human Interest

Op 17 juni vindt voor het eerst het fietsevenement Ride to Remember plaats met als doel om geld in te zamelen voor Stichting Alzheimer Nederland. Alle routes leiden renners langs de mooiste plekken van het Groene Hart.

Het animo blijkt de eerste maanden erg groot te zijn voor het evenement, aangezien de teller van het aantal deelnemers inmiddels de 250 al is gepasseerd. Ook meerdere bedrijven hebben zich al als Founding- en Supporting partner verbonden aan het evenement waardoor er nu al meer dan 20.000 euro is opgehaald voor het goede doel.  

“We zijn de afgelopen maanden echt overrompeld door de vele aanmeldingen en het enthousiasme waarmee dit evenement is ontvangen. En niet alleen door fietsenthousiastelingen uit heel Nederland, maar ook door het bedrijfsleven in Gouda en omstreken”, aldus Martijn Vinke, een van de organisatoren van het evenement. “Iedereen lijkt zijn steentje te willen bijdragen aan het succes van het evenement en het goede doel dat ons zo aan het hart gaat. Ontzettend gaaf en we zijn er nog niet, want fietsliefhebbers kunnen zich nog steeds inschrijven voor het evenement.”

Tickets

Tickets voor Ride to Remember 2023 zijn nu verkrijgbaar via de website van het evenement, www.ridetoremember.nl. Deelnemers kunnen zich individueel of als onderdeel van een team inschrijven. 

Registratiekosten beginnen bij 21,95 euro en deelnemers worden aangemoedigd om fondsenwervingsdoelen te stellen om het essentiële werk van Stichting Alzheimer Nederland te ondersteunen. Voor bedrijven zijn aparte tickets beschikbaar om een gezellige dag met collega’s te beleven.

Over Ride tot Remember

Ride to Remember is een nieuw fietsevenement met als doel om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor Stichting Alzheimer Nederland, een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van mensen met dementie en hun families. Het terrein van GOUDasfalt zal dienen als start- en finish locatie van het evenement.