J.J. Meijer (rechts) en M. Brouwer (links) op de foto. Beeld: Lex de Vries
J.J. Meijer (rechts) en M. Brouwer (links) op de foto. Beeld: Lex de Vries

Sportiviteit en gezelligheid bij bedrijventoernooi OSB

Algemeen Sport

BODEGRAVEN - Op een dag waarop de weergoden niet helemaal meewerkten, vond het jaarlijkse bedrijventoernooi van jeu-de-boulesvereniging OSB plaats.

door Pancras Kuipers

Ondanks de druilerige regenbuien toonden de deelnemers en organisatie hun vastberadenheid om er een geslaagde dag van te maken. Na het raadplegen van de buienradar en het verzenden van talloze smeekbeden naar boven, klaarde de hemel op en brak er in de middag zelfs een droge periode aan. Met maar liefst 22 buitenbanen en 104 enthousiaste deelnemers verdeeld over 64 teams was het een levendige en bruisende dag. Dankzij de inzet van twintig vrijwilligers verliep alles vlekkeloos.

Het toernooi stond volledig in het teken van gezelligheid en sportiviteit, waarbij teams tegen elkaar streden om de felbegeerde wisselbeker. De deelnemers gingen vol enthousiasme de competitie aan, elk op hun eigen niveau. Naast het jeu-de-boulesspel zelf werden de deelnemers getrakteerd op diverse muzikale optredens om de sfeer verder te verhogen. Het dweilorkest ‘De Baggerbeugels’ uit Boskoop zorgde voor de vrolijke klanken, terwijl DJ Raymond gedurende de dag voor een feestelijke noot zorgde met zijn muziek. Als afsluiter van het evenement wist zanger Jerome het publiek te vermaken met zijn indrukwekkende zangtalent.


Winnaars

Na de spannende competitie en intense wedstrijden wisten J.J. Meijer en M. Brouwer van Handelsdrukkerij Domburg als winnaars uit de bus te komen. Met hun vaardigheden, strategieën en teamwork behaalden ze de eerste plaats en gingen ze naar huis met de glinsterende beker. Op de tweede plaats eindigden Mike en Sander van ABU’s Angels, een team dat zich van zijn beste kant liet zien tijdens het toernooi. Hun vastberadenheid en vasthoudendheid brachten hen dichtbij de overwinning, maar uiteindelijk moesten ze genoegen nemen met de welverdiende tweede plek. Op de derde plaats eindigden Arie en Tosca van A.E.J. Stolwijk. Met hun strategische spel en nauwkeurige worpen wisten ze een podiumplaats te veroveren.

Bedrijventoernooi Jeu de Boules Vereniging OSB 2023. Beeld: Pancras Kuipers

Advertentie

Categorieën