Lekker bewegen ook als u senior bent. Beeld: SenW Bodegraven-Reeuwijk
Lekker bewegen ook als u senior bent. Beeld: SenW Bodegraven-Reeuwijk

Beweegmix senioren

Algemeen Sport

REEUWIJK-DORP - De buurtsportcoaches van Sport en Welzijn nodigen deze zomer alle Reeuwijk-Dorpse senioren uit om mee te doen aan ‘beweegmix senioren’. Een leuk moment om samen te komen, nieuwe mensen te leren kennen en op verschillende manieren in beweging. Alle deelnemers kunnen op zijn of haar eigen niveau meedoen. 

Drie maandagen, 17 juli, 31 juli en 14 augustus van 10.00 tot 11.00 uur staat de buurtsportcoach voor u klaar op het terrein van voetbalvereniging van RVC’33 in Reeuwijk-Dorp. Met de Beweegmix hopen de buurtsportcoaches nieuw aanbod te creëren voor senioren in Reeuwijk-Dorp. Buurtsportcoach Lisette legt uit: “We weten dat de vraag er ligt, maar welke activiteit senioren in Reeuwijk-Dorp zouden willen doen, blijft lastig te achterhalen. Met de beweegmix wordt er samen gekeken naar welke beweegactiviteiten er al zijn en wordt er ontdekt waar de behoefte ligt. Wellicht dat er na deze proefperiode in de zomervakantie een bestaande les uit kan voortvloeien”.

Eigen niveau

Een leuk moment om samen te bewegen, nieuwe mensen te leren kennen en op verschillende manieren in beweging te komen op eigen niveau. De les zal divers zijn. Er zullen verschillende materialen worden gebruikt, zoals: een bal, racket en muziek. Vanzelfsprekend kan er ook gebruik worden gemaakt van een eigen stok of rollator voor extra steun. 

Les is gratis

U hoeft zich niet aan te melden, de les is gratis en u mag ook komen kijken om wellicht op een later moment aan te sluiten. Er is voldoende mogelijkheid om tijdens of na de les met de Buurtsportcoaches te praten over bewegen en vitaliteit. Wij helpen u hier graag bij!