Prijzenbingo met een knalprijs van een jaar lang gratis boodschappen. Beeld: Jumbo Langerak
Prijzenbingo met een knalprijs van een jaar lang gratis boodschappen. Beeld: Jumbo Langerak

Jumbo Langerak 1 jaar gratis boodschappen doen

Bedrijfsberichten Ondernemers Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Woensdagavond 5 juli verzamelden zo’n kleine 200 man zich in de voetbalkantine van sportvereniging Esto om aanwezig te zijn bij de Jumbo Langerak prijzenbingo. 

Eerder die week werd bekend gemaakt welke 75 prijswinnaars mee mochten spelen voor de bingo. Iets na 19.00 uur startten Maurice van Kippersluis (bedrijfsleider Jumbo Langerak) en Imelda Langerak (ondernemer) de bingo en kon het spel beginnen! Nadat de spelregels waren uitgelegd, werden de ballen gedraaid. Het was een zeer spannend spel, want uiteindelijk waren er twee spelers die nog maar één bal nodig hadden. De gelukkige winnaar werd Sjors van Dijck. Met het winnende balnummer ‘N39’ sleepte hij de hoofdprijs binnen van maar liefst ‘één jaar lang gratis boodschappen bij Jumbo Langerak´. “Het is geweldig om deze prijs te winnen. Ik ben al jaren vaste klant bij Jumbo Langerak Broekvelden en doe er graag mijn boodschappen. Ik ken ook een hoop medewerkers en de medewerkers kennen mij”, aldus een hele blije Sjors. Dat Sjors druk geweest is met sparen, blijkt wel uit het aantal kaarten dat hij heeft ingeleverd. Sjors: “Wij hebben in totaal 12 kaarten ingeleverd. Mijn dochter heeft alle zegels geplakt, zodat ze tegelijkertijd de cijfers kon oefenen. Het was voor ons thuis dus echt een momentje samen om de bingozegels te plakken. We gingen vanaf dag 1 voor de hoofdprijs en dat is ons gelukt!”

Een groot succes

Alle overige winnaars gingen niet met lege handen naar huis. Zij wonnen allemaal een goedgevulde boodschappentas, met een hoop lekkers daarin. De bingo avond was een geweldige afsluiter van een mooie spaarcampagne en daar wordt door de organisatie ook zeer positief op teruggekeken. “We begonnen elf weken geleden met deze spaarcampagne en hoopten dat het een groot succes zou worden. Gezien het aantal spaarkaarten dat is ingeleverd, is dat ook zeker gebeurd. In totaal hebben we de afgelopen weken 300 trouwe klanten blij gemaakt met hele mooie prijzen. Daarnaast konden de klanten in de winkel terecht voor korting op leuke producten. Het is geweldig om dit 75-jarig jubileum op deze manier gevierd te hebben met klant én medewerker. Op naar het volgende jubileum!”, aldus Cheyenne Humme- Berkvens (bedrijfsleider Jumbo Langerak).