Directie Canon maakt kunstwerk bij MarryzGlaz in Bodegraven.
Directie Canon maakt kunstwerk bij MarryzGlaz in Bodegraven. Antoinette Riekert

Directie Canon maakt kunstwerk in Bodegraven

Bedrijfsberichten Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Vorige week bracht de directie van het Europese bedrijf Canon Medical Systems een bezoek aan Bodegraven. De reden was dat zij een gezamenlijk kunstwerk kwamen maken voor hun nieuwe kantoor in Amstelveen bij Bodegraafse glaskunstenaar Marry Buiks.

Canon Medical biedt en onderhoudt innovatieve en geavanceerde producten en diagnostische oplossingen voor medische beeldvorming over de hele wereld. Hieronder vallen MRI, CT, X-Ray en Ultrasound. Daarnaast houdt Canon zich actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en apparatuur om de weergave van therapeutische apparaten te verbeteren.

MarryzGlaz was zeer verheugd om de directie van dit Europese bedrijf in Bodegraven te ontvangen. De directie van het Japanse bedrijf had vooraf goed nagedacht over het ontwerp van het kunstwerk. Op de dag zelf hebben ze in het atelier van Marry Buiks het ontwerp - een Japanse kersenbloesem – in glas gemaakt.

Het resultaat gaat zeker opvallen in het nieuwe kantoor in Amstelveen, al is het alleen al gezien de afmeting van 180 bij 100 cm!