Avondje cabaret in het Evertshuis met Chris Verlaan | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto: Jaap Reedijk

Avondje cabaret in het Evertshuis met Chris Verlaan

  Cultuur

BODEGRAVEN – “We mogen weer open vanaf 19 november,” verzucht Alice Bekkering van het Evertshuis. Vrijdag 27 november speelt cabaretier Chris Verlaan zijn debuutprogramma ‘Man in de Maak’ in het Evertshuis. De droogkomische data-analist uit Almere won glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten in 2018. Reserveer vlug uw tickets online, er is beperkt plek in de zaal.

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek: bij hem, bij u en om ons heen. Soms doet hij dat fijnzinnig, soms bitterzoet, maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijk makend cynisme en pessimisme. “Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist,” zong Chris in een uitverkocht Luxor Theater in Rotterdam tijdens de finale van het landelijke cabaretfestival Cameretten in 2018. Het publiek kroonde hem direct tot winnaar. De jury idem, en schreef: “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid.”

De stijl van Chris is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm. Hij wisselt hilarische liedjes af met korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme. Kortom, dat belooft een heerlijke cabaretavond te worden op 27 november, coronaproof uiteraard! Het Evertshuis is blij om bezoekers weer gastvrij en veilig te mogen ontvangen in de theaterzaal. Koop vlug uw kaarten, want er mogen maximaal dertig personen in de zaal. En vol is vol!

Reserveren kan alleen online. De voorstelling begint om 20.30 uur, tickets kosten 21 euro. Er is geen pauze en bezoekers worden vriendelijk verzocht in de foyer een mondkapje te dragen. De gastvrouwen wijzen u naar uw plek in de zaal en als u zit mag het mondkapje af. Voor meer informatie of reserveren zie www.evertshuis.nl

Beeld: Jaap Reedijk

Meer berichten