Spannende familiefilm ‘De brief voor Sinterklaas’ in het Evertshuis | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Spannende familiefilm ‘De brief voor Sinterklaas’ in het Evertshuis

  Film

BODEGRAVEN – Sinterklaas komt binnenkort met zijn Pieten ergens in Nederland aan… als alles goed gaat op de stoomboot natuurlijk! Op woensdagmiddag 25 november kun je in ieder geval met je (o)pa, (o)ma, vriendjes en vriendinnen naar deze superleuke én spannende film in het Evertshuis.

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële ‘Pietendag’.

Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn ‘Mammie’ middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

‘De brief voor Sinterklaas’ is een Nederlandstalige film uit 2019, met o.a. acteurs Bram van der Vlugt, Chris Tates, Pamela Teves en Lieke van Lexmond. De film begint om 14.00 uur, kaartjes kosten 6 euro per stuk en online reserveren vooraf is verplicht.

Coronaproof
Vanwege de coronamaatregelen is de horeca in het Evertshuis gesloten. Er is dan ook deze keer geen pauze, je kunt je jas meenemen in de zaal. Het Evertshuis verzoekt de volwassenen in de foyer een mondkapje te dragen, als je plaatsneemt in de zaal mag het af. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl.

Meer berichten