Logo kobr.nl
Foto:

Reeuwijkse heeft mooi Kunstevent samengesteld

  Human Interest

Gouda - Het is Margriet Blanken, kunstenares uit Reeuwijk, als mede-organisator van de kunstgroep MMKkunst uit het Groene Hart, wederom gelukt om een mooi en divers Kunstevent, 'Kunst, natuurlijk?!!', voor de Agnietenkapel in Gouda samen te stellen. Het Kunstevent vindt plaats op donderdag 12 t/m zaterdag 14 september.

Er valt dan, met medewerking van veel kunstenaars, weer veel kunstig werk te zien zoals abstract beeldhouwen uit steen, prachtige composities van brons, objecten gecreëerd vanuit glasfusion, expressieve acrylwerken op groot formaat doek, verfijnde art-deco sieraden, creatief keramiek tot organisch gevormde verlichtingsobjecten. Ook het werk van Margriet is dan te bewonderen. Haar schilderijen zijn voornamelijk gekenmerkt door het gebruik van frisse felle kleuren met een eigenzinnig spel tussen de structuren, de verschillende kleuren en het gebruik van matte en glanzende afwerking.

Jong talent

Tijdens deze expositie wordt het Bodegraafse jonge talent, Marie-Louise Oliwkiewicz, geïntroduceeerd. Zij laat in deze prachtige kerk haar kunsten zien. Mede-exposant Saskia Vergunst zal donderdag tijdens de opening om 17.30 uur de aftrap nemen en vanuit haar expressieve werk haar visie geven op 'hoe natuurlijk en vanzelfsprekend is kunst?'.

Dit Kunstevent is gratis te bezoeken. De tien deelnemende kunstenaars presenteren een grote verscheidenheid aan kunst en er zal dan ook veel te zien en te koop zijn. Deze expositie, georganiseerd door MMKkunst, Marry Buiks, Margriet Blanken en Katinka van der Koogh, is te zien in de Agnietenkapel, Nieuwe Markt 100 te Gouda.

Meer berichten