Logo kobr.nl
Foto:

Programma Sinterklaasintocht

  Human Interest

Uitkijken naar aankomst Sinterklaas

Bodegraven - Sinterklaas heeft Anita Vink laten weten dat hij met enthousiasme uitkijkt naar zijn aankomst aanstaande zaterdag in Bodegraven en de week erna in andere dorpen van onze gemeenten.

Anita en William Heij van Sinterklaas Organisatie Bodegraven zijn nauw betrokken bij de organisatie van de Sinterklaas intocht in Bodegraven namens de BOV. "We merken dat ook de Bodegraafse kinderen uitkijken naar zaterdag 16 november wanneer om 14.00 uur de Sint en zijn Pieten voet aan wal zetten in het centrum van Bodegraven. Kom gezellig kijken, want het wordt een geweldig feest."

Bijzonder dit jaar is de BOV Spellen Sint Strippenkaart. Vraag op school naar deze strippenkaart en doe tijdens de intocht van Sinterklaas in Bodegraven mee aan de spellen van 13.00 tot 15.30 uur op het Raadhuisplein! Als je een spel hebt afgerond, krijg je een sticker.

Met een volle strippenkaart maak je kans op mooie cadeautjes. Speel mee en lever je volle strippenkaart in op het plein in de grote rode brievenbus. Wie weet win jij een prijs!

Zaterdag 16 november

Bodegraven

16 november - Sinterklaas komt om 14.00 uur aan in het centrum van Bodegraven. Van 13.00 tot 15.30 uur zijn er speciale Sint-spelletjes op het Raadhuisplein

Zaterdag 23 november

Reeuwijk-Dorp

Het programma van de intocht van Sinterklaas vindt plaats vanaf 8.45 uur op het schoolplein aan de kant van de Drielingschouw. Daar worden Sint en Pieten met muziek ontvangen. Gezamenlijk lopen de kinderen met Sinterklaas een rondje door de wijk, waarna we met z'n allen vanaf 9.30 uur een gezellig feestje gaan vieren in Gasterij Vergeer. Om 10.30 uur neemt Sinterklaas afscheid.

Waarder

De aankomst start om 9.30 uur bij de PWAschool. Aansluitend de rondgang door het dorp en het feestje in de aula van de school. Festiviteiten duren tot uiterlijk 13.00 uur.

Bodegraven

Sinterklaas komt om 11.30 uur aan in Vromade en rijdt daarna door naar Rijnhoek, waar bij om 12.15 uur aankomt.

Nieuwerbrug
Sinterklaas hoopt om ongeveer 12.15 uur aan te komen bij de Tolbrug in de Bruggemeesterstraat. Na het handjes schudden maakt de Sint een rondrit door Nieuwerbrug en om 13.30 tot 15.00 uur zijn kinderen tot 8 jaar welkom in het Wierickehuis voor het feest van Sinterklaas. Entree is 2,50 euro.

Reeuwijk-Brug

Om 13.00 uur feestelijk aankomst van de Sint en zijn Pieten bij Zalencentrum de Brug. Om 13.30 uur Meet & Greet met de Sint en om 14.30 uur aanvang Pietendisco in de Brug. Het einde van de Sinterklaasactiviteit is om 15.30 uur.

Driebruggen

Vanaf 13.45 uur geven de leerlingen van Dansschool Studio Forza een optreden. Om 14.00 uur zal Sinterklaas aankomen bij de ophaalbrug over de dubbele Wiericke. Aansluitend is er een kinderfeest in dorpshuis Custwijck tot 16.30 uur.

Meer berichten