Logo kobr.nl
Foto:

Vier bekers voor Studio Forza

  Human Interest

BODEGRAVEN - Bij de tweede ranking wedstrijden van Dance Competitions 2020 in de Studio's in Aalsmeer afgelopen zondag 9 februari zijn alle deelnemende dansgroepen van Studio Forza in de prijzen gevallen.

De talentklas (zie foto) heeft na de eerste ranking hard gewerkt aan de hand van de feedback van de jury en wist zichzelf zó te verbeteren dat de dansers eerste werden op het nummer 'Hoe het danst' in de categorie freestyle t/m 8 jaar. De meiden konden het zelf bijna niet geloven.

Runner-up

Met hun moderne duo behaalden Sifra en Mirthe een knappe derde plaats. Selectiegroep Move-it namen twee prijzen mee naar huis. Hun uitgesproken moderne dans werd beloond met een vierde plek en ook hun stoere urban mix behaalde de vierde positie! JOY deed pas voor de tweede keer mee aan een wedstrijd en behaalde in een nieuwe samenstelling met hun Formule 1-dans, inclusief gierende autobanden, een mooie vijfde plaats. Alle winnende dansen zijn gemaakt door choreografe van Studio Forza Fleur Kastelijn.

Nederlands kampioenschap

Met deelname aan deze wedstrijd en de gewonnen prijzen komt het Nederlands Kampioenschap op 19 april weer een stap dichterbij.

Meer berichten