Logo kobr.nl
Foto:

De Spil onthult nieuw logo en identiteit

  Human Interest

'Bij De Spil komen mensen samen'

REEUWIJK - De gedaanteverwisseling van Dienstencentrum De Reehorst naar De Spil is compleet. Afgelopen week heeft de organisatie het nieuwe logo onthuld.

ZorgPartners Midden-Holland, eigenaar van De Spil wil duidelijk een verandering teweegbrengen in het stoffige imago van voormalig Dienstencentrum De Reehorst. Directeur Janneke Pillen: "We hebben gekozen voor een andere koers en een frissere uitstraling die een breder publiek aanspreekt." Met behulp van financiering door SPDR (Stichting Partners van Dienstencentrum De Reehorst) is een prijsvraag uitgeschreven om te komen tot een nieuwe naam. De naam 'De Spil' is afgelopen december al gekozen uit vele inzendingen. Bedenkster van de naam is mevrouw Ada Vermeulen-Melessen uit Reeuwijk. "Het is een korte, krachtige naam," legt ze uit. "Hij is makkelijk te onthouden en in één woord samen wat de functie is van dit centrum: de spil zijn waar mensen kunnen samenkomen."

Niet te missen

Met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl is ook meteen het gebouw aan de Poelruit onder handen genomen. Waar de entree voorheen nogal wegviel in de omgeving, is de ingang van De Spil nu niet meer te missen. De kleuren van paars naar blauw prijken nu op de ramen, palen en deuren van de entree. Ook binnen in De Spil is het logo op meerdere plekken terug te vinden. SPDR voorzitter Gerrit Wim van Veelen: "Met onze nieuwere uitstraling hopen we dat het nog aantrekkelijker wordt voor inwoners om De Spil te bezoeken."

Levendige plek

Het dienstencentrum is een levendige plek in Reeuwijk. Er wordt dagelijks veel georganiseerd, van linedance tot yoga en van handwerken tot biljarten. Doordeweeks staat er tijdens de lunch altijd een heerlijke maaltijd klaar. Het centrum is een plek waar je oude bekenden ontmoet en waar je nieuwe vrienden maakt. Bij zo'n fijne ontmoetingsplaats hoort een plek die het plezier uitstraalt van het aanbod dat wordt geboden.

Meer berichten