Logo kobr.nl
Roos Blaauwhof staat links bij het bord, Marieke de Groot rechts
Roos Blaauwhof staat links bij het bord, Marieke de Groot rechts (Foto: )

Benoeming nieuwe directeur IKC Schatrijk

  Human Interest

BODEGRAVEN - Met ingang van afgelopen 1 augustus is Marieke de Groot gestart als nieuwe directeur op IKC Schatrijk in Bodegraven. Samen met Roos Blaauwhof, clustermanager bij Junis Kinderopvang is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op deze unieke locatie. Op IKC Schatrijk werken opvang en onderwijs namelijk hand in hand, ten behoeve van een volledig aanbod aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

Marieke de Groot is geen onbekende in het onderwijs. Na 16 jaar op de Brede School Rembrandt in Amstelveen, vertelt Marieke over haar start op IKC Schatrijk in Bodegraven: "Ik heb een heel fijn team mogen ontmoeten en zie zowel bij de collega's van de opvang als het onderwijs een enorme betrokkenheid. Ze zetten zich in voor een eigentijds aanbod en de aandacht voor de kinderen is prachtig om te zien.

Verfrissende start

Verder is het heel verfrissend om ergens helemaal nieuw te starten. Naast IKC Schatrijk heb ik ook Bodegraven te ontdekken. Wat ik tot nu toe heb gezien en ervaren geeft mij heel veel vertrouwen en zin in de toekomst."


Foto: IKC Schatrijk. Roos Blaauwhof staat links bij het bord, Marieke de Groot rechts.

Meer berichten