Afbeelding

"Het waren weer 3 fantastische dagen!"

Sport Sport

Bodegraven - Als start van de zomervakantie dompelden 23 kids in de leeftijd 8-13 jaar uit Bodegraven zich onder in toneelspelen, zingen, dansen en decorbouwen tijdens de Musical3daagse. Drie dagen knallen en aansluitend optreden om geld in te zamelen voor War Child. Woensdagavond werden familie en vrienden meegenomen in het grappige en soms confronterende verhaal, dat werd opgevoerd op het podium van IKC Schatrijk.

Maandag tot woensdag oefenden deze musicalsterren hun rol, passend bij het thema supermarkt, in de zalen van Dansstudio Forza. Bij het naastgelegen Bodegraafse filiaal van de Albert Heijn kregen de kids na het zingen van een paar musicalnummers nog kleding en materialen te leen. De kleding maakte de show echt af.

Grappig en confronterend

In de 'supermarkt' gebeurde natuurlijk van alles, maar er was vooral aandacht voor gezond en lekker eten, want dat kan namelijk prima! De manager mijnheer Van Brummelen zorgde goed voor zijn klanten, maar een beetje zeurderige mevrouw Sijpestein maakte het hem niet gemakkelijk. Gelukkig hielpen zijn trouwe medewerkers Johnny, Samira, Nel, Bertine, Kobus en Yoesuf de klanten voortreffelijk. De boel stond wel een tijdje stil, dit kwam door een groep bezoekers uit het jaartal 2119, zij kwamen de supermarkt uit het 'verleden' bekijken. Met open mond bekeken zij de vakkenvullers, die waren écht antiek, want in de toekomst wordt alles gewoon thuisbezorgd. Elles en Nadia hielden de supermarkt lekker schoon en folderverspreiders Jolijn en Maartje zorgden ervoor dat iedereen op de hoogte was van de aanbiedingen.

Goed doel

De opbrengst van de voorstelling gaat naar War Child. De reguliere musicalklas van Studio Forza heeft zich ook al ingezet voor dit goede doel, dus daarom was de keuze makkelijk om dit voor de Musical3daagse ook te doen. Er is € 391,50 opgehaald en daar zijn de initiatiefnemers en spelers heel trots op!

Afbeelding

Advertentie

Categorieën