Logo kobr.nl
Foto:
Sport

Drie zwemopties bij speciale 100 van Boreft

  Sport

Bodegraven - Na het succes van afgelopen jaren vindt op zaterdag 24 augustus de speciale editie plaats van de 100 van Boreft in De Kuil. Deze zwemchallenge vindt plaats in het verkleinde 25 meter buitenbad. Vijf kilometer zwemmen klinkt voor sommige als een behoorlijke afstand (200 banen), maar de organisatie heeft ervoor gekozen - natuurlijk vanwege de naam 100 van Boreft - om ook 100 banen te organiseren of mee te doen met de estafette van 200 banen. U kunt dus kiezen uit drie opties om mee te doen!

De 100 van Boreft is voor iedereen toegankelijk: van beginnende tot gevorderde zwemmers en voor alle leeftijden. Het zal alleen voor kinderen een behoorlijke uitdaging zijn. Voor de challenge vraagt de organisatie een vergoeding van € 2,50 naast de reguliere entree. Aanmelden voor deze challenge kan via de website www.senw-br.nl onder nieuwsberichten. U kunt zich ook aanmelden om mee te helpen als vrijwilliger. Aan de deelnemers wordt gevraagd om aanwezig te zijn 's morgens om 8.00 uur, zodat om 8.30 uur het startsein gegeven kan worden.

Klaas van Leeuwen, zwemtrainer van Triatlon Team Bodegraven, zal vanaf 30 juli tijdens het banen zwemmen tussen 7.00 en 8.00 uur op dinsdag en donderdag aanwezig zijn om de borstcrawltechniek te optimaliseren. De 100 of 200 van Boreft is ook mogelijk met enkel schoolslag zwemmen.

Meer berichten