Logo kobr.nl
Sport

VSTS H1 midden in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen

  Sport

Bodegraven – De heren van Volleybalvereniging Van Serve tot Smash (VSTS) zijn druk bezig met de voorbereiding van de start van het nieuwe seizoen. Al tijdens de warme dagen van de voorgaande weken waren de mannen van het eerste herenteam in de zaal te vinden om spelritme te krijgen met de gedeeltelijke nieuwe samenstelling.

Op verschillende posities hebben er wijzigingen plaatsgevonden. Op de passer-loper positie is Guus toegevoegd. Deze jonge en enthousiaste (jeugd)speler kan nu vlieguren gaan maken in het eerste om zijn ontwikkeling door te zetten. Verder zijn de vertrouwde gezichten die deze positie kleur gaan geven Joost en Mathijs.

Op de middenaanval zijn er ook wijzigingen, oude vedette Wilfred is deze positie komen versterken (was diagonaal red.). Ook oude bekende van het eerste Wilco (H2 red.) is weer terug op het oude nest. All time good Jos is natuurlijk de onbetwiste midden bij VSTS die menig toeschouwer en medespeler versteld laat staan welke onmogelijke ballen hij nog binnen de lijnen krijgt.

Steun en toeverlaat in de pass Tycho zal de libero positie wederom voor zijn rekening nemen dit seizoen. De creatieve verdeling van de ballen is in handen van Dennis. Hij is binnen het eerste dit jaar als enige de echte spelverdeler in het veld al zijn de diagonaal aanvallers Erik en Sven er ook niet vies van om de spelverdeling over te nemen.

Aan het roer van het door Kraan en Roos Constructie gesponsorde eerste heren team van VSTS staat ook een nieuw gezicht. Met ingang van seizoen "19/"20 zal Eric de Ridder het team naar een hoge klassering in de eerste klasse proberen te loodsen.

Op 21 september start de competitie en op zaterdag 28 september om 16:30 uur zal de eerste wedstrijd gespeeld worden in De Sporthoeve in Bodegraven.

Meer berichten