Logo kobr.nl

Win een privézwemfeest voor je school

  Sport

BODEGRAVEN - Sportcentrum De Kuil start in week vijf weer met de 'School van de Week'. Iedere week wordt er een school (alleen groep 6, 7 en 8) uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gekozen die 'School van de Week' is. Kinderen van de geselecteerde school kunnen op vertoon van een kaartje op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur tegen een gereduceerd bedrag komen zwemmen. Ben je nog niet in het bezit van je A-diploma? Dan moet je onder begeleiding van een volwassene komen zwemmen. Natuurlijk kun je op woensdagmiddag ook komen zwemmen als jouw school niet aan de beurt is (alleen betaal je dan het gewone tarief).

Muntenchallenge

Tijdens deze middag zal er een School van de Week-competitie gehouden worden. Dit is een sportieve strijd tussen basisscholen uit Bodegraven en Reeuwijk. Het is de bedoeling om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten tijdens de 'muntenchallenge'. Als alle kinderen geweest zijn, wordt het gemiddelde van alle tijden uitgerekend en vergeleken met anderen scholen. Hoe meer kinderen komen, des te beter de tijd kan worden! De school die de snelste tijd heeft, mag zich 'School van het Jaar' noemen en wint de hoofdprijs: een privézwemfeestje voor de school!

Deelnemen

Staat jouw school nog niet op de poster, maar zou je wel mee willen doen? Geef dit door aan je juf of meester. Sportcentrum De Kuil heeft nog ruimte om andere scholen mee te laten doen. Zij kunnen een mail sturen naar info@senw-br.nl. Spreek met al je vriendjes en vriendinnetjes af om te gaan zwemmen bij Sportcentrum De Kuil en maak kans om School van het Jaar te worden!

Meer berichten