Logo kobr.nl
Foto:

Sporten in huis en tuin

  Sport

BODEGRAVEN - Daar zitten we dan, verplicht thuis. De buurtsportcoaches kunnen zich voorstellen dat voldoende bewegen momenteel lastiger is dan normaal. Maar zorg toch dat je het doet!

We zijn in huis aan het werk, kinderen kunnen niet naar de sport en Netflix staat aan. Dit gaat nog wel even duren. Zeker nu ook alle sportfaciliteiten tijdelijk gesloten zijn, is voldoende bewegen moeilijk. Buurtsportcoach Vivian van den Herik: "Wij snappen dat het lastig is om passend sportaanbod te vinden dat aansluit bij ieders wensen/behoeften. Wij, de buurtsportcoaches, denken graag met iedereen mee over passende oplossingen."

De belangrijkste tip: elke dag even bewegen. Haal bijvoorbeeld iedere dag een frisse neus of doe wat sportieve oefeningen in en rond het huis. Op internet zijn er al vele thuis-workouts die kunnen ondersteunen.

Ook voor alle sportaanbieders in onze gemeente is het een lastige tijd. De buurtsportcoaches denken graag mee met de ontstane uitdagingen. Zij staan u graag te woord. Zij zijn te bereiken via buurtsportcoach@senw-br.nl of bezoek hun website.

Lees ook

Meer berichten