Logo kobr.nl
Foto:

Drukbezochte spellenochtend bij WDS

  Sport

DRIEBRUGGEN - Afgelopen zaterdag is er bij voetbalvereniging WDS een spellenochtend georganiseerd. Deze was niet alleen voor de jeugdleden van vv WDS, maar ook voor hun broertjes, zusjes en vriendjes.

De jeugd keek er erg naar uit om na zo’n lange tijd weer een sportactiviteit met elkaar te mogen uitoefenen. Normaliter gaan de jeugdleden ieder jaar op voetbalkamp, maar die is niet doorgegaan. Dit was voor vv WDS onder andere de reden om iets voor álle kinderen te organiseren, zodra de maatregelen het weer toelieten.

Er deden 97 kinderen mee in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. De teams waren samengesteld met kinderen van alle leeftijden. Ze liepen negen spellen af met bij elk team een vrijwilliger als begeleider en bij elk spel ook een vrijwilliger. De spellen waren voetbalsjoelen, waterballon vangen, gaten schieten, tractorband rollen, voetvolley, voetbalschoen vangen, voetbaldarten en penalty’s schieten.

De kinderen genoten zichtbaar en er werd fanatiek gestreden tijdens de spellen. Deze ochtend is mede door het goede weer een geslaagde en sportieve ochtend geweest.

Meer berichten