Afbeelding
Foto:

Verantwoord Grote Club Actie loten verkopen

Sport Sport

REEUWIJK - Onlangs is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook de atletiekvereniging Sportclub Reeuwijk. De leden van Sportclub Reeuwijk zetten zich dit jaar in voor materialen en evenementen voor de Jeugd.

De leden van Sportclub Reeuwijk zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De loten worden verkocht via de bekende verkoopboekjes (met persoonlijke QR code van de verkoper) en online. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl en op sportclubreeuwijk.nl. De link om loten te kopen online staat op de website van Sportclub Reeuwijk.

Extra inkomsten juist nu hard nodig
Christy Smits-Wiezer, clubcoördinator van Sportclub Reeuwijk: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor materialen en evenementen voor de jeugd. De jeugd is de toekomst en Sportclub Reeuwijk wil graag de jeugd in Reeuwijk-Bodegraven de kans geven om lekker te sporten. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

Vorig jaar lukte het Sportclub Reeuwijk om maar liefst 1400 euro op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij dat de jeugd meer materiaal kon aanschaffen. In 2019 is de jeugd aardig gegroeid en kon de club meer materiaal goed gebruiken.

Advertentie

Categorieën