RVC wint zijn eerste wedstrijd

Sport Sport

REEUWIJK - Afgelopen zondag waren de voetballers van Reeuwijk-Dorp gebrand op een overwinning. Met Wouter Sluis, die na een lange blessure in de spitspositie terugkeerde, ging RVC de strijd tegen het Rotterdamse Xerxes aan. In de eerste helft leverde dat nog geen treffers op. Na de rust had RVC het betere van het spel. Nadat Mark Sluis in de ploeg kwam, creëerden de Reeuwijkers meer kansen. Halverwege de tweede helft rondde Frank Stolwijk een dieptepass van Daan Zantinge knap af, 0-1. Ook het tweede doelpunt kwam op naam van Frank Stolwijk te staan. In de slotminuut maakte Xerxes nog wel een tegentreffer maar na een paar nederlagen in de beker slaagde RVC erin zijn eerste wedstrijd in de competitie met 2-1 winnend af te sluiten.