Juniorenteam A2

Juniorenteam kampioen; verlies eerste team

Sport Sport

KORFBAL

BODEGRAVEN - Het juniorenteam A2 is kampioen geworden. De vijf wedstrijden werden allen overtuigend gewonnen en leverden een positief doelsaldo van 25 op. Na afloop werd het team gehuldigd door de aanwezige Coronacoördinator.

Na drie wedstrijden verlies was Vriendenschaar wel weer in voor winst. Dit zou echter wel een uitdaging worden, want er zou gespeeld worden tegen titelfavoriet Tjoba. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Bij rust leidde de Zeeuwse tegenstander nipt met 7-8. De tweede helft verliep echter moeizaam voor Vriendenschaar. Bij een 10-12 achterstand schoot Tjoba vier afstandsschoten op rij erin. Tjoba bleek, voornamelijk in de tweede helft, echt te sterk voor het eerste team van Vriendenschaar.

Beeld: Fenne van den Hoogenband