Arjen Linstra

Rohda’76 lijdt leerzame nederlaag

Sport Sport

Voetbal

BODEGRAVEN - Binnen vijf minuten wist Rohda’76 de vroeg opgelopen achterstand nog te repareren, maar daarna konden Bodegravers de gedoodverfde titelkandidaat SCH’44 niet meer bijhouden: 4-2. ,,Voor ons was het een leerzame nederlaag. SCH’44 zit op het niveau waar wij naar toe willen. Het is echt een goede ploeg die niet te stoppen was,’’ klonk trainer Arjen Linstra na afloop berustend.

Op de vroege tegengoal had Rohda’76 al snel via aanvoerder Mitchell van Waveren een passend antwoord klaar: 1-1. SCH’44 nam opnieuw de leiding: 2-1. Een voorsprong die de Harmelense ploeg niet meer uit handen gaf en voor de rust met nog twee doelpunten extra glans gaf: 4-1. Na de wissel van speelhelft bouwde Linstra met succes wat meer defensieve zekerheden in. Daniël van Leeuwen wist met zijn derde seizoenstreffer de nederlaag nog iets draaglijker te maken: 4-2.