Afbeelding

HCBR Jongens B2 kampioen

Sport Sport

HOCKEY

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De jongens B2 van HCRB zijn na een heel spannende wedstrijd tegen Hudito JB2 uit Delft kampioen geworden in de voorcompetitie. Het team had een moeizame start van het seizoen met een gelijkspel tegen JB1 van Krimpen. De weekenden daarna verliepen aanzienlijk beter; 8-0 werd er thuis gewonnen van HC Rotterdam en de uitwedstrijd tegen Ommoord werd met 6-0 gewonnen. Doordat de week daarna veel spelers in quarantaine zaten is er één weekend niet gehockeyd door de JB2. Op 3 oktober kwam Ypenburg op bezoek die het de jongens van HCRB heel moeilijk maakte, maar door een mooi doelpunt in de laatste paar minuten werd ook deze wedstrijd winnend afgesloten. Afgelopen zaterdag volgde de inhaalwedstrijd tegen de, op dat moment ongeslagen, nummer 1 van de poule Hudito. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde HCRB de winnende treffer waarbij de voorcompetitie gewonnen werd.