Blijf in beweging met SenW | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Blijf in beweging met SenW

  Sport

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In de week van 23 november organiseren de Buurtsportcoaches weer leuke activiteiten, namelijk een buitensportmiddag en een spelletjesmiddag. Schrijf je in via de website: www.senw-br.nl.

Buitensportmiddag in Driebruggen
Weer of geen weer, sporten kan altijd! Op woensdag 25 november organiseren de Buurtsportcoaches een buitensportmiddag op het voetbalveld van WDS in Driebruggen. Wilt uw kind meedoen tijdens deze plezierige middag? Iedereen gaat op spelenderwijs sporten met vriendjes en vriendinnetjes. Lekker gek doen en plezier maken!

De middag is van 14.30 tot 16.00 uur bij WDS en voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar. Er is plek voor dertig kinderen. Deze middag gaat door onder voorbehoud van coronamaatregelen en (nood)weer.

It’s game time!
Speelt uw kind graag spelletjes met zijn/haar vriendjes? Op vrijdag 27 november organiseren de Buurtsportcoaches van 15.00 tot 17.00 uur een sportieve middag met spelletjes in de gymzaal in Nieuwerbrug voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ze doen spelletjes, zoals Master Mind en Pac Man-tikkertje. Er is plek voor twintig kinderen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Meer berichten